Our gallery

Restaurant la malul marii

Restaurantul Esplanada, renovat în 2019, situat pe malul mării, lângă Hotel Iulia Resort, vă așteaptă cu preparate delicioase inspirate din bucătăria românească și internațională

Servirea mesei

Suma achitată pentru masă (specificată distinct pe biletul de cazare) se încarcă pe cardul camerei (cardul de la ușa de intrare în camera alocata dumneavoastră) care vi se va înmâna de către recepționer, la momentul cazării. Puteți suplimenta valoarea acestuia cu alte sume pe care doriti sa le consumati la restaurant.

Restaurantul Esplanada va așteaptă în următorul interval orar și cu următoarele variante de servire a mesei:

  • 08.00-10.00 mic dejun-meniuri de mic dejun, la alegere, cu servire la masa;
  • 12.00-15.00 prânzul-se servește la masă și se comandăà la carte (înseamnă că dumneavoastră comandați ospătarului ce ați ales din meniu). Pe lângă preparatele internaționale din meniu (peste, burgeri, grill, pizza, paste), avem la prânz și „meniul zilei” cu o ciorba/supa la alegere si felul doi (mâncare proaspăt gătită) la alegere;
  • 18.00-22 :00 cina (21.00 ultima comandă, iar ora de închidere va fi în funcție de restricțiile impuse) servită pe terasa restaurantului, în regim à la carte.

Masa se servește la Restaurantul Esplanada, unde puteți achita direct cu cardul camerei ori de cate ori aveți consumație.

Plata consumației se poate achita și prin card bancar sau cu numerar.

 

Voucherele de vacanță (card) nu se pot utiliza pentru plata mesei la restaurant, ele pot fi utilizate la recepția hotelului pentru a suplimenta valoarea cardului de cameră pentru plata mesei.

INTERNATIONAL

TERASA

SEA VIEW

FACILITATI

PARCARE

WIFI

LOC DE JOACA

Copyright Hotel Iulia Resort Venus - Powered by T-Media.ro