Despre noi

Hotelul IULIA RESORT VENUS ofera de peste 20 ani servicii ospitaliere excelente.

Hotel ***, confortabil, cu multiple îmbunătățiri, amplasat ideal în centrul stațiunii Venus, la doar 2 minute de frumoasa Plajă Esplanada, vis a vis de numeroase terase, restaurante și autoserviri situate pe malul mării, un hotel cu tradiție, numărând peste 2 decenii de excelență și experiență în domeniu, destinat persoanelor moderne care iubesc natura, confortul și spațiile largi.

La Hotel Iulia Resort *** veți descoperi o atmosferă plăcută, cu spații de cazare orientate către satisfacerea multiplelor cerințe ale tuturor oaspeților noștri. Pe parcursul numeroșilor ani de activitate am încercat an de an să îmbunătățim serviciile oferite, astfel încât ne putem mândri cu cele mai bune facilități de cazare oferite la un standard de trei stele.

Hotel Iulia Resort este format din două corpuri:

corpul A format din parter plus trei etaje

corpul B format din parter plus un etaj.

Atât corpul A cât și corpul B au camere duble, camere duble cu pat suplimentar și garsoniere la același nivel de confort și exact cu aceleași dotări.

Camera dubla este dotata cu pat dublu  cu saltea matrimoniala, prize suplimentare la pat, televizor cu ecran plat, wi-fi,  aer condiționat, seif, minifrigider, balcon generos,  baie proprie renovata 2021, uscator de par, prosoape, cosmetice hoteliere.

 

Capacitatea de cazarea a unei camere duble este de: 2 adulti plus un copil mic in acelasi pat sau in camera dubla cu pat suplimentar, 2 adulti plus 2 copii, unul doarme cu parintii in patul dublu, iar celalalt doarme in patul suplimentar.

Garsoniera are spatiu cat doua camere duble si este dotata cu pat dublu  cu saltea matrimoniala, prize suplimentare la pat, canapea extensibila, televizor cu ecran plat, wi-fi,  aer condiționat, seif, minifrigider, balcon generos,  baie proprie renovata 2021, uscator de par, prosoape, cosmetice hoteliere.

 

Capacitatea de cazarea a unei garsoniere este de: 2 adulti si 3 copii, un copil mai mic doarme cu parintii in patul dublu, iar 2 copii mai mari doarm incanapeaua extensibila.

 

Hotelul asigură la cerere și contra cost un spațiu monitorizat video pentru parcarea autovehiculelor (20 lei/ zi/ autoturism).

Din dorința de a vă face șederea cât mai plăcută vă oferim numeroase facilități incluse în tariful de cazare:

 

piscina cu apă sărată și încălzită

teatru pentru copii,susținut de actori profesioniști

loc de joacă pentru copii cu tobogane, leagăne și balansoare

Terase Esplanada pe malul marii

20.000 de mp cu grădină interioară și spații verzi

acces la internet în toate spațiile publice ale hotelului și în camere

loc pentru păstrarea bagajelor

Restaurantul Esplanada, renovat în 2019, situat pe malul mării, lângă Hotel Iulia Resort, vă așteaptă cu preparate delicioase inspirate din bucătăria românească și internațională.

 

Confortul camerelor, spațiile largi amenajate în beneficiul dumneavoastră, așezarea hotelului lângă mare, serviciile pe care încercam să vi le oferim cât mai profesional precum și experiența ospitalității acumulată în ani, sperăm să reprezinte elementele cheie care garantează succesul unui concediu reușit.