DESPRE NOI

Hotelul IULIA RESORT VENUS ofera de peste 20 ani servicii ospitaliere excelente.

 

Hotel de 3 stele, confortabil, cu multiple îmbunătățiri, amplasat ideal în centrul stațiunii Venus, la doar 2 minute de frumoasa Plajă Esplanada, vis a vis de numeroase terase, restaurante și autoserviri situate pe malul mării, un hotel cu tradiție, numărând peste 2 decenii de excelență și experiență în domeniu, destinat persoanelor moderne care iubesc natura, confortul și spațiile largi.

 

La Hotel Iulia Resort 3* veți descoperi o atmosferă plăcută, cu spații de cazare orientate către satisfacerea multiplelor cerințe ale tuturor oaspeților noștri. Pe parcursul numeroșilor ani de activitate am încercat an de an să îmbunătățim serviciile oferite, astfel încât ne putem mândri cu cele mai bune facilități de cazare oferite la un standard de două stele.

 

Hotel Iulia Resort este format din două corpuri:

 

-corpul A format din parter plus trei etaje și

-corpul B format din parter plus un etaj.

 

Atât corpul A cât și corpul B au camere duble, camere duble cu pat suplimentar și  camere duble deluxe la același nivel de confort și exact cu aceleași dotări.

 

Toate cele aproape 200 de spații de cazare sunt dotate cu mobilier nou cu saltea matrimonială, televizor cu ecran plat, wi-fi, sistem de aer condiționat*, seif, minifrigider, balcon generos și baie proprie.

*Camerele de la nivelul parterului nu sunt dotate cu sistem de aer conditionat.

 

Hotelul asigură la cerere și contra cost un spațiu monitorizat video pentru parcarea autovehiculelor (15 lei/ zi/ autoturism).

 

Din dorința de a vă face șederea cât mai plăcută vă oferim numeroase facilități incluse în tariful de cazare:

 

piscina cu apă sărată și încălzită;

– teatru pentru copii, susținut de actori profesioniști;

– loc de joacă pentru copii cu tobogane, leagăne și balansoare;

– acces la internet în toate spațiile publice ale hotelului și în camere;

– seif în fiecare cameră;

– grădină interioară și spații verzi amenajate pentru relaxare și

– loc pentru păstrarea bagajelor.

 

Restaurantul Esplanada, renovat în 2019, situat pe malul mării, lângă Hotel Iulia Resort, vă așteaptă cu preparate delicioase inspirate din bucătăria românească și internațională.

 

Confortul camerelor, spațiile largi amenajate în beneficiul dumneavoastră, așezarea hotelului lângă mare, serviciile pe care încercam să vi le oferim cât mai profesional precum și experiența ospitalității acumulată în ani, sperăm să reprezinte elementele cheie care garantează succesul unui concediu reușit.

 

GRADINA

LOC DE JOACA

CAMERE SPATIOASE